header

From Dust to Road: De nieuwe animatie van Peugeot Avenue Paris

article_image

Van 16 maart tot medio september 2017 afficheert Peugeot Avenue Paris voor zijn 13e seizoen de nieuwe animatie " From Dust to Road ". De PEUGEOT 3008 DKR van Sébastien Loeb krijgt een ereplaats op het centrale podium, in een decor van zand. De nieuwe SUV PEUGEOT 3008 en 5008 zijn eveneens present in deze animatie.

In de alkoof Balzac van Peugeot Avenue worden de bezoekers getrakteerd op een overweldigende, artistieke 3D-ervaring.

Met deze applicatie kan virtueel in 3D worden getekend. Peugeot Avenue dompelt bezoekers zo onder in een 360° ervaring waarbij het PEUGEOT SUV-gamma centraal staat: de 2008, de nieuwe SUV 3008 en de nieuwe SUV 5008. Met behulp van een VR headset kan worden overgestapt van een ‘Dust’ omgeving naar een ‘Road’ omgeving door met twee controllers in een virtuele wereld te tekenen.

Achteraf wordt een GIF gegenereerd die de speler dan kan delen via sociale media.

Naast de PEUGEOT 3008 DKR en de VR-ervaring kan de bezoeker ook nog kennismaken met de nieuwe SUV PEUGEOT 3008 en 5008. Deze laatste wordt trouwens extra gepromoot met visuals op een deel van de vitrine van Peugeot Avenue, kant Balzac.

In seizoen 13 laat Peugeot Avenue zien dat de SUV’s van het merk wendbare, veelzijdige en hoogtechnologische auto’s zijn. Ze zijn uitgebreid getest in de meest extreme omstandigheden en gaan als het ware op in hun omgeving, zoals de unieke ervaring " From Dust to Road " bewijst.

Terug naar homepage